Десет твитер питања за Игора Радојичића


Преузето са Фронтала. Питања се могу поставити у свакој општини Српске.  

У нади да ћемо бити у прилици да објавимо и одговоре, објављујемо десет питања за Игора Радојичића која је послао Дражен Милосављевић.
1. У предвечерје општих избора 2014. Градски одбор СНСД Бања Лука, на чијем сте челу, након 10 година неприкосновене власти и двије године у деведесетим, након уништења и оне привреде која у рату није уништена, заговара реиндустријализацију.
Шта/ко Вас је то спречавало да протеклих година проведете реиндустијализацију? Да ли ће само Градски одбор СНСД Бања Лука проводити индустријализацију, а други одбори неће? Да ли сте Ви то кренули стазама проф. Алексе Милојевића?

2. Овај новац што се опљачка од грађана Републике Српске, да ли то све заврши у џеповима домаћих политичара и њихових саплеменика, кумова и јарана, или се дио прослијеђује даље у Израел, Москву, Вашингтон и остацима УДБА-е, који су и довели потоње на власт?

3. Да ли се краде новац из ЕПРС како би се финансирала странка чији сте потпредсједник? Да ли су некадашњи кадрови Царина РС (сјеменишта црвенијег крила СНСД-а) награђени министарским позицијама зато што су доносили новац партији крајем 90-их?

4. Јесу ли снижени дјечији додатак, просјечна пензија од 330 КМ и социјална помоћ од 41 КМ највећа достигнућа социјалдемократије? Какве везе уопште СНСД има са социјадемократијом? Да ли сте сагласни да је КПЈ носила далеко више социјадемократских елемената.

5. Да ли бисте учествовали у reality квизу Survivor (преживи мјесец дана са пензијом од 169 КМ? Или платом од 360 КМ? Да мјесец дана једете уштипке и попару, како је то случај са значајним процентом грађана Републике у којој влада социјадемократија?

6. Да ли је живот на рачун властите и туђе дјеце, рођене и нерођене, потомака уопште, чијих сте потрошили пет милијарди КМ како би се одржао лажно стабилан систем државе у функцији раста партија и партијаша, регресија или прогресија у цивилизацијско-културном смислу?

7. За кога навијате кад играју Борац – Игокеа? Јасно да не играју, јер је Кумашин дотукао Борац до гашења и нижег ранга, како би остала само Игокеа, али питам више хипотетички (ШББ КББ). Која Вам је прва асоцијација кад видите рекламу Балкан Инвестмент Банке на дресу кошаркаша Игокее?

8. Зашто сте дозволили систем вриједности по којем пластична трава у Крупи на Врбасу вриједи милион КМ, а бањолучки бренд РК Борац не вриједи ни 50 000 КМ?

9. Који парфем користи Мадлен Олбрајт? Да ли сте Ви „нови дашак вјетра на Балкану“, с обзиром да сте добили позив да поједете кифлу, путер, џем и комадић воћа? Кад погледате ту фотографију с бабом која је засипала радиоактивним бомбама српску дјецу, какав Вас осјећај обузме?

10. Зашто нисте стали у заштиту проф. др Душка Рачића, када је он стао у заштиту здравства Српске? Да ли се Ви плашите Милорада Додика? Јесте ли икад сањали да у комитету, попут Мирка Топаловића, устанете и кажете: „Довели сте фирму на ивицу пропасти. Од данас имате да слушате мене или Вас неће бити, је ли јасно?! Доста је мени било батина и наређивања…“

Коментари

Популарни постови