ЧУДНОВАТА КАДРОВСКА ПОЛИТИКА СНСД-а БРОД

БРОД 16.07.2014.




Иако сви у Броду добро знамо да на бироу има преко 2100 незапослених Брођана, нејасна је кадровска политика СНСД-а у Броду, која је на мјесто шефа Завода за незапослене или Бироа рада ( у народу познатији као БИРО)   довела одборника СНСД.-а.

Обзиром да је СНСД познат по запошљавањеу својих "најбољих" кадрова ова вијест ни мало не би била чудна да у питању није одборник СНСД-а из Добоја Душан Панић.

Иако овај  човјек коректно обавља своју дужност, поставља се питање да ли је могуће да од 2100 незапослених колико се налази на списку бироа у Броду, не постоји нико ко би могао да обавља тај посао, него то мора да буде СНСД-ов човјек из Добоја који прима одборничку накнаду (по нашим изворима одборничка накнада у Добоју износи 550 КМ мјесечно). 

Зар је могуће да су сви чланови СНСД-а у Броду запослени и/или да нико од њихових локалних чланова нема одговарајућу квалификацију за тај посао. 

Зар то мора бити одборник СНСД-а који прима одборничку накнаду, а не неко ко је само члан?

Шта је са осталим грађанима Брода који су незапослени, а чланови су других странака или уопште нису чланови неке од политичких субјеката?  

Dusan_Panić
Dušan Panić, član političke partije SNSD Milorad Dodik, rođen 15. juna 1954. godine u Stanarima, nastanjen u Doboju, Ulica Solunskih dobrovoljaca 13/107, VSS, dipl. inž. kibernetike, od 1980. do 1983. godine profesor u SŠC Doboj, od 1983. do 1992. godine projektant inf. sistema u PBS – OB Doboj, od 1995. do 1998. godine direktor PTT Doboj, od 1998. do 2002. godine direktor RJ Telekom Doboj, od 2002. godine rukovodilac sektora u RJ Telekom Doboj. Тrenutno radi u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske u Brodu. 


  

Докле тако? 
До октобра 2014!!!


                                                            ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СДС
  ОПШТИНСКИ ОДБОР БРОД
053-610-608

                                                                                                 
                   





Коментари

Популарни постови