МУП ДЕМАНТОВАО; НИКО НИЈЕ КРИВ

Након што је МУП демантовао да нема ништа са гашењем фејсбук профила Мирослава Којића, из Српске демократске странке постављају питање ко стоји иза гашења профила народног посланика. 

Наиме, новине Прес  у свом дневном издању су написале демант који преносимо у цијелости:

MUP RS negirao optužbe SDS-a

Nemamo ništa sa gašenjem Kojićevog Fejsbuk profila!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske saopštilo je danas da nema ništa sa gašenjem Fejsbuk profila poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske Miroslava Kojića, niti su preduzimane bilo kakve radnje u vezi s tim, kako je to saopštio SDS.
"Optužbe da je, navodno uz pomoć novih pravila koje je uveo Fejsbuk, MUP Republike Srpske 'kao od šale pomeo' Kojićev Fejsbuk nalog su čista izmišljotina i laž", ističu u MUP-u Srpske. U saopštenju se napominje da su procedure i način postupanja sa Fejsbukom jasno precizirane i jedini način da MUP Republike Srpske može da ukine neku stranicu ili profil na ovoj društvenoj mreži je uz naredbu suda, kada postoji osnov sumnje da je počinjeno krivično delo, na primer, krivično delo dečije pornografije.
Iz MUP-a Republike Srpske pozivaju SDS da se uzdrži od širenja laži i neistina i da, ukoliko smatraju da su oštećeni, to prijave policiji.
Radio-televizija BN prenela je danas saopštenje SDS-a u kojem se navodi da je MUP Srpske ugasio Fejsbuk profil poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Srpske Miroslava Kojića.
SDS je naveo da je MUP Srpske, uz pomoć novih pravila koja je Fejsbuk uveo, "kao od šale pomeo Kojićev Fejsbuk nalog".


Питамо, другове из МУП-а, ко може угасити фејсбук профил? То може само главна централа фејсбука или према новим фејсбук правилима МУП. 

Постављамо питање, зашто би главна централа фејсбука угасила профил било кога, односно профил оод називом "Народни посланик - Мирослав Којић.

Од стране Српске демократске странке је провјерено да ли је фејсбук централа угасила поменути профил и добивен је негативан одговор.

Дакле, другови из МУП-а Ваш демант не стоји и неко ће због тога одговарати у новембру, можда чак и октобру. 

П. С. Да пријавимо полицију полицији, то је исто као и када су Савића (добојског) оптужили за убиство.

До виђења другови, након избора и  
с поштовањем, 

Информативна служба 


Коментари

Популарни постови