Хулиганизам на СНСД-овски начин

БРОД 02.09.2016.


            Стигла нам је још једна предизборна кампања, празник демократије, бар за нас из Српске демократске странке. Али та наша наивност и демократична идила трајала је док на улицу, у карневалској и бахатој атмосфери, нису изашли активисти СНСД-а, на челу са својим кандидатом за начелника и носиоцем листе за СО Брод. И као што су се навикли понашати према буџету као према Алајбеговој слами, и као што државу сматрају својим ратним плијеном, тако су се и првог дана предизборне кампање понијели приликом лијепљења својих, тј. цијепања и прелијепљивања плаката Српске демократске странке. Објашњење је једноставно: све што постоји у Броду они сматрају својим, па тако и простор за оглашавање! То нису радили обични активисти, који за мали хонорар лијепе плакате. Не, то су у сред бијела дана чинили највиши функционери СНСД-а. Питамо се каква је то порука обичним грађанима и бирачима, ако актуелни и одлазећи начелник и замјеник начелника општине јавно уништавају туђу имовину?          

                                                        Прије проласка СНСД-ОВАЦА

                                                Послије- преузето са ФБ: СНСД  Брод

У уништавању туђе имовине они не виде ништа лоше, нити то сматрају девијантним понашањем. Објашњење може бити у томе да је њима непојмљиво да је то неко платио и да, гле чуда, те плакате није платио ни општински ни републички буџет.
За разлику од њих, ми свој пропагандни материјал штампамо сопственим новцем (чланарином и средствима наших кандидата), док њихови изгледа „падају с небеса“ док их имају у неограниченим количинама.


                                  


Лепи, лепи, неће ништа да ти шкоди. СНСД у акцији прељепљивања


            Ова „успјешна“ акција одмах је испраћена и са „чланком“ и реаговањима којекаквих режимских сајтова (ниво писмености понижавајући за сваког нашег основца) и ботова, не би ли превентивно ублажили нашу реакцију. За њих је сасвим у реду и потпуно фер што су поцијепали или прелијепили ¾ наших плаката.
            Нека су! Нека и даље буду осиони и бахати, СДС-у не пада на памет да се спушта на такав примитивизам. Ми ћемо представљати онај пристојни дио наших грађана, којих је апсолутна већина, и снагом аргумената ћемо их тешко поразити на овим изборима. Сигурно нећемо бити хулигани упаковани у скупа одијела.



            Post scriptum
            Господо из СНСД-а, зар вам није нимало непријатно да се на сваким изборима и за сваки ниво власти кријете иза шефа своје странке? Ако вам још нико није јавио, ваш шеф има адресу у Лакташима и не може бити ни одборник ни начелник у општини Брод.


                                                                   Информативна служба СДС

Коментари

Популарни постови