САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

   




У недјељу 09. септембра 2012. године Општинска организација СДС Брод је у Дубоковцу предстваљањем листе кандидата за СО Брод, званично отворила предизборну кампању.

Пред око 200 мјештана Клакара и других симпатизера, предсједник ОО СДС Брод и носилац листе Милан Гаврић истакао је улогу Српске демократске странке у нашем народу, као и жељу да будућа општинска власт коначно почне да ради у интересу оних који су их и бирали. Као приоритети истакнути су стварање повољног амбијента за отварање нових радних мјеста, привлачење инвеститора и отварање наше општине према свијету. Циљ Српске демократске странке јесте да Брод поново буде мјесто гдје ће људи радо живјети и долазити, како бисмо задржали младе генерације који су до сада из Брода само одлазили.

Скупу у Дубоковцу се обратио и кандидат за начелника општине Илија Јовичић, који је похвалио одборничку листу СДС-а и истакао да само заједничким напорима можемо извући нашу општину из дужниче кризе коју је оставила актуелна власт и стварати предуслове за општи развој општине Брод.

Поред осталих кандидата за одборнике, у Дубоковцу су се представили Мирослав Џабић, Лазо Марић и Ненад Џабић. Заједнички став свих је да су кандидати Српске демократске странке људи из народа који нису подлегли притисцима тренутне бродске власти, што је једна од гаранција да неће изневјерити подршку грађана.

                                                                                     Предсједник ОО СДС Брод

                                                                                              Милан С. Гаврић, с.р.












Коментари

Популарни постови