ОДРЖАНЕ ТРИБИНЕ У ЛИЈЕШЋУ И БРОДСКОМ ПОЉУ








ПРЕДМЕТ: Саопштење за јавност







            На јавним трибинама које Српска демократска странка организовала у Лијешћу у петак, 21.09. и у Бродском пољу 2 у суботу 22.09.2012. године, одазвало се више од 500 наших суграђана, којима су се представили наши канидидати за одборнике у СО Брод и кандидат за начелника општине Илија Јовичић.

            Јединствена порука са ових трибина јесте да само заједничким снагама можемо покренути општину Брод из катастрофалне економске и друштвене кризе коју су генерисали актуелни начелник општине, његова Социјалистичка партија и њихови послушни политички сателити.

            Приоритет Српске демократске странке у наредних четири године јесте отварање општине Брод према свијету и стварање услова за привлачење свјежих инвестиција који ће резултирати отварање нових радних мјеста у реалном, производном сектору.

            Предсједник ОО СДС Брод Милан Гаврић је на овим трибинама поручио да је једино Српска демократска странка гаранција да ће стварно бити глас народа у СО Брод, да неће изневјерити повјерење својих бирача и да лични интереси неће бити у првом плану као код одлазеће владајуће гарнитуре.





С поштовањем,



                                                                                    Предсједник ОО СДС Брод
                                                                                         Милан С. Гаврић


 




ЛИЈЕШЋЕ 21.09.2012. 











БРОДСКО ПОЉЕ 22.09.2012.













Коментари

Популарни постови