ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА НА ИЗБОРЕ ИДЕ СА СДС-ом

Предсједник СДС-а Младен Босић и предсједник ПУП-а Илија Стеванчевић потписали су данас у Бањалуци споразум о заједничком учешћу на општим изборима с циљем да пензионери добију бољи статус у наредном периоду.

Босић је данас рекао новинарима да ће СДС са ПУП-ом изаћи заједно с листом за Народну Скупштину Републике Српске и додао да су пензионери “у неку руку на маргинама друштва у Српској”.

“Намјера је да се пензионери потпуно укључе у друштвени живот Српске и да ова популација има третман који заслужује, а то је да прије њих не могу да добију плате ни чланови Владе Републике Српске и нико од политичких представника у Српској”, рекао је Босић.

Стеванчевић је поручио да пензионери у Српској не могу имати “најнижа примања у Европи” и додао да дјеца пензионера, као ни пензионери, нису добили мјесто у надзорним одборима, иако су многи од њих завршили факултете.

“То је један од разлога што смо напустили коалицију”, рекао је Стеванчевић и позвао све пензионере и представнике борачке организације у Српској да на предстојећим изборима гласају за СДС и ПУП.

 
Илија Стеванчевић: Од Додика и Ђокића само пуста обећања,
СДС једина озбиљна политичка странка која се брине за права радника, бораца и пензионера 


Коментари

Популарни постови