Саопштење за јавност ОО СДС Брод уторак, 02. октобар 2012. 13:37


Желимо да обавијестимо јавност да је општина Брод и даље без извршне власти и да као таква не функционише захваљујући функционерима Социјалистичке партије Брод и њихових сателита.

Иако је министар локалне управе и самоуправе у Влади РС г-ђа Лејла Решић изјавила да ће у Броду новонастала ситуација бити превазиђена у року од три дана, до тога није дошло ни за пуних 20 дана. Тиме је доведено у питање функционисање локалне управе, јавних установа, неисплаћене плате радницима које нису примили и по три мјесеца.

Цијенећи да је предсједник СО Брод такође из редова Социјалистичке партије, за очекивати је и изазвање кризе законодавне власти што се посебно одражава на обиљежавање Октобарских свечаности слободе, тј. Дана општине 7. октобар и Крсне славе општине.

Српска демократска странка не може дозволити да се овај значајан датум из наше историје не обиљежи, јер је тај датум везан за велику жртву нашег народа у Отаџбинском рату, када су многи борци положили своје животе за нашу слободу. Због тога апелујемо на општинске и републичке органе власти да што прије изнађу рјешења како би се превазишла ова ситуација безвлашћа у општини Брод.

С поштовањем,

Предсједник ОО СДС

Милан С. Гаврић

Коментари

Популарни постови